Rakveres keelatakse parkimine J. Kunderi tänaval

Autor: Aivar Hundimägi • 28. oktoober 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Varsti ei tohi Rakveres J.Kunderi tänaval Karja tn ringteelt kuni Rahu tänavani enam autosid parkida. Korteriühistu oli mõni aasta tagasi valmis parkimisprobleemi lahendamiseks eraldama linnale maad, kuid toona oli linnavalitsuse suhtumine väga jäik. Nüüd tuleb elanikel keeluga leppida, autosid saab parkida läheduses asuvasse linnakalmistu juures asuvasse parklasse.
Autor: Rahel Lepp

Liikluskomisjoni ettepanekul otsustas Rakvere linnavalitsus keelustada Kunderi tänaval Karja tn ringteelt kuni Rahu tänavani sõidukite parkimine, ütles Rakvere abilinnapea Kert Karus. Ta lisas, et peatumine on sellel lõigul lubatud ka tulevikus.

„Kunderi tänav on intensiivse liiklusvooga tänav, mis on nö üks põhitänavaid linna sisse- ja väljasõidul. Pargitakse täna sellel tänavalõigul sõiduteel, millega sisuliselt on takistatud ühel tänava suunal sõitmine, seda eriti just J.Kunderi 8 KÜ kinnistu ulatuses,“ selgitas Karus.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!