Libedus põhjustas mitu avariid

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 21. november 2022
Jaga lugu
Autor: Siim Lõvi/ERR/Scanpix

Pühapäeval toimus mitu liiklusõnnetust, sest autojuhid ei arvestanud muutunud liiklusoludega.

Kell 13.03 sõitsid päästjad Rakvere valda Rahkla külla, kus libeduse tõttu oli teelt välja sõitnud sõiduauto. Autos olnud inimesed vaatas üle kiirabi ja nad hospitaliseerimist ei vajanud. Päästjad lükkasid auto ratastele ja eemaldasid süttimisohu.

Kell 13.21 vajati päästjaid appi liiklusõnnetusele Tapa valda Piisupi külla. Libeduse tõttu teelt välja sõitnud ja küljeli ojas oleva auto tõstsid päästjad ratastele ja likvideerisid süttimisohu. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Kell 17.37 vajati päästjaid liiklusõnnetusele Rakvere valda Aluvere külla. Päästjad likvideerisid libeduse tõttu juhtunud õnnetusel autode süttimisohu. Õnnetuses kannatanud vaatas üle kiirabi ja keegi hospitaliseerimist ei vajanud.

Virumaa Teataja kirjutas, et esmaspäeva hommikul juhtus õnnetus Ebaveres Kaarma kütusetankla juures, kus esialgsetel andmetel sooritas Vägeva poolt Rakvere suunas liikunud Škoda Octavia juht vasakpööret ja ei andnud teed vastu tulevale Nissan Navarale. Mõni minut pärast avariid halvenes järsult Škodat juhtinud 78-aastase mehe tervislik seisund ja ta suri sündmuskohal. Nissanit juhtinud 64-aastane mees õnnetuses viga ei saanud.

Põlesid rong, veoauto ja prügikast

Laupäeval kell 21.23 sõitsid päästjad Väike-Maarja valda Rakke aleviku raudteejaama, kus põlema oli läinud Elroni reisirongi vedur. Päästjate saabudes lahtist leeki ei olnud ja inimesed oli rongist evakueeritud. Veduri mootoriruumis olnud põleng oli vedurijuhi poolt kustutatud pulberkustutiga. Mootori enda kustutussüsteem tööle ei rakendunud. Päästjad kontrollisid mootoriruumi üle, tuli ruumist välja ei olnud levinud. Reisijad liikusid edasi järgmise rongiga ja avariiline vedur liikus edasi Tartusse teise mootori jõul.

Rakveres läks põlema korteri vannitoas olnud prügikast.
Autor: Ida päästekeskus

Laupäeval kell 23.17 teatas turvafirma Nublu anduri häirest Rakvere linnas Näituse tänava puidust kahekorruselises kortermajas. Ühes korteris põles vannitoas prügikast ja toad olid suitsu täis. Põlengut päästjate saabudes ei olnud. Päästjad kontrollisid ruumi üle ja ohtu ei olnud. Põleng võis alguse saada vannitoas suitsetamisest prügikasti visatud tikust.

Pühapäeval kell 9.35 kutsuti päästjad Tapa valda Tapa linna Loode tänavale, kus põles veoauto mootoriruum küttesüsteemi rikke tagajärjel. Põleng likvideeriti kell 10.09.

Pühapäeval kell 10.38 sõitsid päästjad Kadrina valda Neeruti külla, kus läbi tiigijää oli vajunud koer. Vabatahtlikud päästjad tõid pererahva paadiga koera veest välja.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!