Presidendi kokk küpsetab Kadrinas kaerakäkki

Autor: Katrin Kivi • 24. november 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Staarkokk Inga Paenurm õpetab Kadrinas, kuidas teha Kadripäeva pidurooga.
Autor: Lauri Naan

Toomas Hendrik Ilvese administratsiooni köögis tegutsenud kokk õpetab homme Kadrinas, kuidas valmistada traditsioonilisi kadripäeva roogasid. Kohapeal valmivad lambaribi kruubipudruga, kaerakäkk ja karaskimuffinid, joogiks kodune limonaad.

Koolitus toimub Kadrina rahvamajas ja seda viib läbi 2005. aastal aasta koka tiitli pälvinud Inga Paenurm, kes on Markofka söögimaja perenaine. „Mulle endale vanaaja toidud väga meeldivad,“ märkis ta. „Samuti meeldib teistele, eriti noortele, õpetada, kuidas vanasti sööki tehti.“

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!