Toomas Hendrik Ilvese administratsiooni köögis tegutsenud kokk õpetab homme Kadrinas, kuidas valmistada traditsioonilisi kadripäeva roogasid. Kohapeal valmivad lambaribi kruubipudruga, kaerakäkk ja karaskimuffinid, joogiks kodune limonaad.
Koolitus toimub Kadrina rahvamajas ja seda viib läbi 2005. aastal aasta koka tiitli pälvinud Inga Paenurm, kes on Markofka söögimaja perenaine. „Mulle endale vanaaja toidud väga meeldivad,“ märkis ta. „Samuti meeldib teistele, eriti noortele, õpetada, kuidas vanasti sööki tehti.“
Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega
Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.