Tourest toob Euroopa reisiprofid Lahemaaga tutvuma

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. jaanuar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Turismi- ja reisifirmade liidu peasekretär Merike Hallik.
Autor: Andres Haabu/Postimees/Scanpix

Euroopa reisikorraldajatele Eestit tutvustav Tourest Hosted Buyer Programme võõrustab sel aastal rekordarvu väliskülalisi, et aidata Eesti turismiettevõtetel luua kontakte ning suurendada välismaalt Eestisse jõudvate turistide arvu. Iga-aastase reisimessi Touresti raames toimuvast eriprogrammist võtab osa ligi 50 välismaist reisifirmade tootejuhti 13 eri riigist.

Käesoleval aastal juba viiendat korda toimuv Tourest Hosted Buyer Programme (HBP) on läbi aegade suurim. Lisaks välismaistele külalistele võtab sellest osa ligi 50 turismiettevõtet Eestist, kes saavad kokku tulevaste võimalike koostööpartneritega nii Skandinaaviast, Kesk- kui ka Lõuna-Euroopast. Koostöös Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liidu, EASi ja KredExi ühendasutuse turismiosakonna (VisitEstonia), airBalticu, Tallinki ja turismisektori paljude ettevõtetega tutvustatakse Eestit kui atraktiivset ja omanäolist puhkusesihtkohta, eesmärgiga lisada Eesti siia kutsutud reisikorraldajate tooteportfelli.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!