Eesti 200 juht Lauri Hussar: Rainer Miltop sobib meie valimisnimekirja

Autor: Kristel Härma • 24. jaanuar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Viimastel valimistel Rakvere linnapeaks kandideerinud Rainer Miltop astus suvel erakonnast Eesti 200 välja. Enne seda oli ta astunud tagasi erakonna Rakvere osakonna juhi kohalt, et mitte segada temaga seotud uurimisega erakonna tööd.
Autor: Tiit Blaat / Ekspress Meedia / Scanpix

Politseiuurimise all olev endine Eesti 200 Rakvere osakonna juht Rainer Miltop osaleb valimistel erakonna nimekirjas, ehkki taandas end uurimise tõttu eelmisel aastal oma kohalt ning lahkus ka erakonnast.

Erakonnal ei ole põhjust teistmoodi otsustada, kuni uurimise tulemusena pole Miltopile esitatud ei süüdistust ega kahtlustust, vastas Eesti 200 juht Lauri Hussar Äripäeva küsimusele kohaliku poliitiku nimekirja lubamise kohta.

“Nii kaua, kui inimene ei ole Eesti Vabariigis kas kahtlustatav või süüdistatav, ei saa üleüldse rääkidagi sellest, et õiguskaitseorganitel on nende suhtes mingisugune huvi, mistõttu meil puudub igasugune alus täna arvata, et Rainer Miltop ei sobi meie nimekirja,” sõnas Hussar.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!