Keskerakonna esinumber Siret Kotka: "Toimetulek on kindlasti number üks teema"

Autor: Andres Pulver • 26. jaanuar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Keskerakonna esinumber Lääne-Virumaal Siret Kotka.
Autor: Erakogu

Tuumajaama rajamine vajab ühiskondlikku arutelu, kaitseinvesteeringute katteks tuleb võtta laenu ja teede rahastamist on vaja oluliselt suurendada, leiab keskerakonna esinumber Lääne-Virumaal Siret Kotka.

Lääne-Virumaal kandideerib 5. märtsil toimuvatel riigikogu valimistel seitse täisnimekirjaga erakonda. Pakkusime võimaluse kõikide nende nimekirjade esinumbritele vastata sarnastele küsimustele.

Täna saab sõna keskerakonna esinumber Lääne-Virumaal Siret Kotka.

Milline on keskerakonna põhiteema nendel valimistel?

Arvan, et ennekõike inimeste toimetulek. Viimase aja trend on, et toidu- ja energiahinnad tõusevad, palgad aga eriti ei tõuse. Päris palju on juttu koondamistest ja inimesed teavad, et koondamine võib ka nendeni jõuda. Toimetulek on kindlasti number üks teema.

Kas Eestile on vaja tuumajaama?

Isiklikult olen sellele teemale avatud, et räägiksime asjad põhjalikult läbi. Mulle ei meeldi asjaajamise kord, mis puudutab Viru-Nigula valda, et inimeste jaoks on juba nii-öelda ära otsustatud, et see võiks tulla Letipeale.

Valest otsast on alustatud – ettevõte on kohad välja valinud ja juba ütleb, et hakkame põhimõtteliselt ehitama. Tegelikult ei saa ükski erafirma Eestisse seni tuumajaama rajada, kuni meil puudub tuumariigi seadusandlus.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!