Kusma riigikogule: Eesti inimesed vaesuvad valguskiirusel

Autor: Roman Kusma • 27. jaanuar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Ettevõtja Roman Kusma kritiseeris neljapäeval riigikogus esinedes mitmeid poliitikute hiljutisi väljaütlemisi. Foto on tehtud eelmise aasta septembris riigikogu sügishooaja avaistungi eel Toompea lossi ees toimunud meeleavaldusel, mis oli suunatud hinnatõusude vastu.
Autor: Andras Kralla

Neljapäeval toimus riigikogus Keskerakonna fraktsiooni algatatud olulise tähtsusega riikliku küsimuse arutelu teemal "Inimeste ja Eesti ettevõtete toimetulekust tänastes kriisides". Arutelule oli kutsutud üheks esinejaks Aqva Hotelsi juht Roman Kusma. Alljärgnev on tema ettekanne riigikogu ees.

Ma proovin alati rääkida asjadest nii, nagu mina nendest aru saan. Viimased kolm aastat oleme elanud pidevas kriisis ja muredest puudust pole olnud meist mitte kellelgi. Need kolm äärmiselt keerulist aastat on viinud inimeste närvid viimse piirini ja pannud ettevõtete jätkusuutlikkuse proovile. Siinkohal ma ei peatu pikemalt koroonakriisil, mis pani korvamatut põntsu inimeste vaimsele tervisele ning surus paljud ettevõtted, sealhulgas terve meelelahutus- ja turismisektori põlvili maha, millest paljud pole siiamaani toibunud.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!