Saage tuttavaks - Haljala uus kultuuri- ja spordijuht Urmas Lindlo

Autor: Rahel Lepp • 4. veebruar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Urmas Lindlo korraldatud "punase vaiba üritus" - Vinni valla 30. sünnipäeva juubelipidu oktoobris 2020, mille tarvis ostetud punane vaip sai ka hiljem kõvasti vatti, sest üritusi korraldas klubi juhataja sageli.
Autor: Ain Liiva

Jaanuaris Haljala kultuuri- ja vabaajakeskust juhtima hakanud Urmas Lindlol (51) oli uuele tööle kaasa võtta tubli kogemustepagas eelmisest töökohast Vinni vallas, kultuurikorraldaja 6. kvalifikatsioon, lisaks finantsilised teadmised ning pikk kogemus ettevõtjana, mis küllap kõik kuluvad uues kohas marjaks ära.

„Mind kihutab elus edasi rutiin ja igavus,“ vastas Lindlo küsimusele, miks ta otsustas peale viit aastat Pajusti klubi juhatajana ja vinni valla kultuurikoordinaatorina edasi liikuma. „Ma vihkan rutiini,“ sõnas mees rõõmsalt-kirglikult. Tänu sellele heale vihale on Lindlo teinud elus kõikvõimalikke ja -võimatuid asju – ja need kõik on teoks saanud.

Ettevõtluspisik nakatas 12-aastaselt

Kui Kundas kasvanud poiss sai 12-aastaseks, võttis ta köögiriiulist Salme Masso raamatu „Saiad, pirukad, koogid“, ja hakkas küpsetama. „Saiad sõin ise ära, sefiirikorvikesed müüsin maha,“ sõnas Lindlo ja meenutas, kuidas isa keetis siirupi ja poiss kloppis käsitsi, kuna majapidamises ei olnud tol hetkel mikserit. „Ära need osteti,“ ei mäleta Lindlo täna enam isegi, kellele ta sefiirikorvikesed maha parseldas.

Ettevõtlus- ja toiduvalmistamise pisik, mis sefiirikorvikestega sisse puges, on meest saatnud eluaeg. Enne kui elu ja rutiin Lindlo kultuuri poole suunas, jõudis ta õppida programmeerimist, töötada erinevatel ametikohtadel raamatupidajana ja finantsjuhina „siin ja seal“, nagu mees täpsustas.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!