Mehis Täpp täitis oma lapsepõlveunistuse

Autor: Rahel Lepp • 11. veebruar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Mehis Täpp tänavu 4. veebruaril Rakvere spordikeskuses mõni minut enne matši Rae valla võrkpallurite vastu.
Autor: Rahel Lepp

Kui Lääne-Virumaa võrkpalli lipulaevaks on Rakvere Võrkpalliklubi, siis laeva kapteniks on selle peatreener Mehis Täpp (50) – endine profivõrkpallur, kes koos Rainer Vassiljeviga alustades aitas 2013. aastal nullist loodud meistriliiga klubi nelja aastaga Urmas Tali juhendamisel Balti liiga meistriks.

2017. aastal võidetud Balti liiga meistritiitlit võibki pidada Rakvere Võrkpalliklubi, aga ka Täpi enda sportlas- ja treenerielu üheks tipuks, aga ka pöördepunktiks. Miks nii?

Kui ihaldatud tiitel käes, Tarvale sall kaela pandud, kuulsus ja käepigistused vastu võetud, saabus taas argipäev. „Paradoksaalsel kombel läks peale tiitlivõitu klubil finantsiliselt palju keerulisemaks, sest mängijad ja treener hakkasid rohkem palka nõudma,“ meenutas Täpp, kuidas võidujoovastusele järgnes paras peakratsimine, kuidas edasi minna.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!