Hokientusiastid tutvustasid jäähalli rajamise ideed

Autor: Andres Pulver • 22. veebruar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Maakonna ainus korralik poortidega hokiväljak asub Tamsalu külje all Uudekülas.
Autor: HK Uudeküla Päts

Tänasel Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu (VIROL) üldkoosolekul tutvustasid end ja ideed luua maakonda kunstjäävaljak kohalikud hokientusiastid ja Eesti Jäähokiliidu president Rauno Parras.

Eelmisel aastal loodud mittetulundusühingu Virumaa Hoki üks eestvedajaid Artur Ševtšuk sõnas, et noortel peaks olema rohkem võimalusi õues liikumiseks ja sportimiseks ka talvel.

Tema sõnul on poortidega korralik jäähokiväljak Lääne-Virumaal praegu vaid Uudekülas, lisaks sellele on väike poortidega väljak ka Rakveres.

"Aga jääväljakute hooaeg sõltub väga palju ilmast, mis on paraku heitlik," lausus Ševtšuk. Nii saab talvel uisutada või hokit mängida tegelikult suhteliselt väha ja ka ürituste planeerimine on keeruline. Kuigi praegu on õues korralikud külmakraadid, tuli soojade ilmade tõttu ära jätta esmaspäevaks kavandatud võistlused.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!