Käsmu külaselts tuletab meelde, et bussidega igale poole ei pääse

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 28. märts 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Käsmu külaselts korrastas Käsmu bussijaama parkla, et seal oleks mugav bussidel parkida, kahjuks aga osad bussijuhid eiravad keelumärke ning sõidavad sinna, kuhu ei tohi.
Autor: Erakogu

Käsmu külaselts tuletab bussijuhtidele ja giididele meelde, et Käsmus on bussidele korrastatud parkla. Kahjuks aga mitte kõik bussijuhid ei pane tähele külas liiklust piiravaid ja suunavaid märke.

Käsmu külaselts on bussijuhtidele mõeldes korrastanud Käsmu bussijaama, märkis Käsmu külaseltsi juhatuse liige Reet Hääl. "Panustasime nii aega kui raha, et soetada WC, ostsime välja eraomanikult maa, millele saime rajada ajakohase parkla. Valla poolt sai asfalteeritud ümberpöörde koht ning silutud kõnnitee osa," rääkis Hääl. Tema sõnul tehti seda kõike külaelanike ja külastajate turvalisuse ning bussijuhtide mugavuse huvides. Lisaks veel silmailuks suvelilled ja istumiseks mõnusad toolid.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!