Lisatoetus jalgpallihallile lubab Õie tänava korda teha

Autor: Andres Pulver • 21. aprill 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Õie tänava seisukord on väga vilets, lisaks puudub seal kõnnitee.
Autor: Andres Pulver

Rakvere linnavolikogu võttis vastu lisaeelarve ja andis linnavalitsusele loa võtta investeeringuteks kuni 3,105 miljonit eurot laenu.

Esialgsest investeeringute kavast võeti välja omaosalus jalgpallihalli ehitamisel 700 000 eurot ja Lai 20 ehk vana pangamaja katuse remondi omaosalus 200 000 eurot ning nende asemel kirjutati kavasse Õie tänava rekonstrueerimine summas 900 000 eurot.

Linnavolikogu majanduskomisjoni esimees Marko Pomerants selgitas, et kuna Jõhvi loobus jalgpallihalli ehitamisest ning Jõhvile eraldatud toetuse arvelt suurendati Rakvere ja Pärnu toetussummasid, ei ole näha, et linnal oleks vaja sel aastal jalgpallihalli ehitamiseks raha panustada.

Vana pangamaja katuse remont kirjutati sisse lootuses, et selle jaoks õnnestub saada toetust. Et aga toetusraha ei saadud, jääb katus esialgu korda tegemata, sest 200 000 euroga seda tööd ära ei tee ja summa oli mõeldud projekti omaosaluseks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!