Investorid noolivad Ida-Viru kinnisvara

Autor: Lauriina Vastisson • 2. mai 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Piirkonnas, kus asuvad kaubanduskeskused ja gümnaasium, on ka kinnisvara väärtuslikum. Nii ostis Jelisei Lokotar Jõhvis ühiselamu stiilis maja ja ehitas selle ringi üürimajaks.
Autor: Jelisei Lokotar

Ida-Virumaal Jõhvi linnakeses on vanast räämas ühiselamust hiljaaegu saanud 96 korteriga renoveeritud ja värske välimusega üürimaja. Kinnisvaraarendaja Jelisei Lokotar ja tema meeskond plaanivad üürimajaga teenida aastas 35protsendilist üüritootlust.

Ka mitmed teised tuntud Eesti kinnisvarahaid on kaalunud rahapaigutust Ida-Virumaa kinnisvarasse. Mõnel juba korter ostetudki. Küsimused, mille üle investorid seni mahajäänuks peetud regiooni investeerimisel pead murravad, on sarnased. Kas Ida-Virumaa kinnis­varasse tasub investeerida? Mis mõjutab Ida-Virumaa turgu ja mis saab lähiaastatel? Millega tuleb sinna investeerimisel arvestada? Kes on üürikorterite sihtrühm?

Arendusprojektiks valis Lokotar Jõhvi mikrorajoonis asuva ühiselamu stiilis maja. Selles piirkonnas on 20% kallimad kinnisvarahinnad, sest seal on mitu elanike jaoks olulist asutust. Nimelt asuvad piirkonnas Lidli kauplus, kaubanduskeskus ja Jõhvi gümnaasium. Algselt ostis ta koos meeskonnaga majast viiendiku ja hiljem investorite abiga terve hoone.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!