1000 Eesti firmat, kus makstakse kõrget palka

Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu • 7. mai 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Autor: Liis Treimann

Kui avaldasime reedel Lääne-Virumaa parimate palgamaksjate edetabeli, siis nüüd avaldame Äripäeva koostatud edetabeli 1000 Eesti kõige paremast palgamaksjast. Lääne-Virumaalt jõudis 1000 esimese hulka viis ettevõtet.

Tänavuse Äripäeva Palga TOPi tippu jõudsid nii IT-sektori esindajad kui ka hulka tippjuhte hõlmavad valdusfirmad. Mitmes firmas ulatus keskmine töötasu üle 10 000 euro.

Kui varasematel aastatel võttis Äripäev edetabeli koostamisel aluseks sisuliselt üle aasta vanad palgaandmed, siis sel korral tegime ajakohasema valiku maksu- ja tolliameti andmetega – samade andmetega, mida ettevõtjad ise on riigile edastanud.

Tabelisse hüpates võib mõni üllatuda, kui näeb eesotsas näiteks suure töötajaskonnaga ettevõtteid: ega siis ometi saa sajad või ka tuhanded inimesed nii kõrget palka? Tähelepanelikult äriühingu nime vaadates ja samal ajal töötajate arvu nähes on võimalik tuvastada, et mitmel puhul on tegu emafirma või grupi teiste firmade omanikfirmaga, kus sisuliselt on näha ettevõtte juhtivtöötajate tasud.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!