Kuhu minna ja mida teha juulis?

Autor: Andres Pulver • 3. juuli 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Võsu rannafestival toimub tänavu 12. korda.
Autor: Tiit Kööbi

Juuli on tavapäraselt puhkustekuu, aga paljud peavad siiski aasta kõige päikeselisema aja tööl veetma. Sündmustekorraldajad on sellest aru saanud ja juuli nädalavahetused pakuvad päris palju põnevat.

Juba selja taha jäänud juuli esimene nädalavahetus ehk 1.-2. juuli midagi väga suurt ei pakkunud. Aga eks sellele ole ka lihtne selgitus - Tallinnas peeti ju koolinoorte laulu- ja tantsupidu.

Selle nädala lõpul läheb see-eest korralik möll lahti. 7. ja 8. juulil on tõsisema muusika sõpradel mõistlik samm seada Moele, kus toimub teist korda festival "Klassika on Moes".

7. ja 8. juulil saab Tapa vallas näha ka teedel jalutavaid modelle, sest maailma pikimal moelaval kõndivad moeesitlejad jõuavad 7. juuli õhtul Tapale, 8. juulil toimuvad aktsioonid Tapal ja Moes ning õhtul üritused Pariisi külas.

8. juulil sõidetakse 21. korda Rakvere rattamaratoni, rüütel Otto peab aga kella 12-15 Rakvere linnuses suurt sünnipäevapidu. Lasteteater Trumm näitab koguperelavastust "Marss kuule", avatud on meisterdamise töötoad lastele, toimuvad lõbusad võistlused ja pakutakse sünnipäevatorti.

8.-9. juulini toimuvad Rakveres Eestimaa suvemängud ja mängude raames algab 8. juuli õhtul kell 21 Vallimäel tasuta simman ansambliga Justament.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!