Nemad pärjati Rakvere teatri tänuordeniga

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 23. september 2023
Jaga lugu
Rakvere teater jagas taas tänuordeneid.
Autor: Rakvere teater

Reede õhtul, pärast hooaja teist esietendust „Ettevaatust, õnn!”, andis Rakvere teater välja kolm tänuordenit.

Teatriordeneid antakse välja 2001. aastast. Rakvere teatri külalislahkuse orden anti seekord üle Järva-Jaani kultuurimajale. Teater teeb sügava kummarduse rahva- ja kultuurimajade ees, kelle eest vedada on kultuurielu maal.

Rakvere teatri külalislahkuse ordeni sai Järva-Jaani kultuurimaja ja selle võttis vastu juhataja Ülle Vaas.
Autor: Rakvere teater

„Tihti on rahvamajade juhatajad suure südamega inimesed, kelle kanda on lisaks kultuurielu korraldamisele veel mitu ametit. Nemad ongi maa sool ja teater on neile selle eest ääretult tänulik,” sõnas Rakvere teatri korraldusjuht Marika Tint. Külalislahkuse ordeni võttis vastu Järva-Jaani kultuurimaja juhataja Ülle Vaas.

Mängupartneri ordeni pälvis Kauri Kondiitrid, ordeni võtsid vastu Heli ja Andrus Bendi.
Autor: Rakvere teater

Mängupartneri ordeniga tunnustas ja tänas teater Kauri Kondiitrit, mis on ühenduslüliks teatri- ja magusasõprade vahel. Ordeni võtsid vastu Heli ja Andrus Bendi.

Sagedasti leidis eelmisel hooajal tee teatrisse Taavi Rummo, kes pärjati teatritruuduse ordeniga.

Teatritruuduse ordeniga tänati Taavi Rummot.
Autor: Rakvere teater
Kui soovid olla kursis maakonna uudistega, silmapaistvate inimeste tegemistega ja kasulike nõuannetega, siis telli tasuta Lääne-Virumaa Uudiste uudiskiri, mis ilmub vähemalt kolm korda nädalas. Uudiskirja saab tellida SIIT. Juba praegu on selle endale tellinud 5720 inimest. Meie uudisvooga saab hoida end mugavalt kursis jälgides Lääne-Virumaa Uudiste Facebooki lehekülge või kasutades funktsiooni "Minu Lääne-Virumaa".

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!