Reet Hääl tahab Käsmu külaelu õitsele lüüa

Autor: Kristjan Ojang • 14. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Ettevõtja Reet Hääl räägib saates "Viru võnked" tippjuhina kogetud õppetundidest.
Autor: Raul Mee

Reet Hääl on oma südameasjaks võtnud Käsmu küla elukeskkonna paremaks muutmise. Selle rannakülaga on ta olnud seotud juba lapsepõlvest saadik.

Elu jooksul mitmeid ettevõtteid juhtinud Reet Hääl nendib saates "Viru võnked", et kunagi tuli karjääri nimel ohverdada aega pere jaoks ent sellest hoolimata planeeriti poja ja tütre haridusteed juba maast madalast. Kiire elutempo kõrval on aega leitud ka põnevate hobidega tegelemiseks.

Tegusate inimeste puhul on võimatu tuua välja ühte või kahte profiili, mis inimest kõige paremini tutvustaks. Reet Hääl on juhtinud Tallinna Keraamikatehast, alates 1995. aastast on ta Eesti Liisingute Liidu tegevdirektor, aga Hääle CVst leiab mitmete muude tegemiste kõrval ka näiteks Eesti Olümpiafondi tegevjuhi perioodi või hoopis pikaaegse tegevuse spordimaastikul – Eesti Tenniseliidu juhatusse on ta kuulunud enam kui paarkümmend aastat.

Pigem tekib Reet Hääle mõtteid kuulates tõdemus, et praegusel ajal on tema süda kinni Käsmu küla tegemistel ja tulevikuplaanidel, sest ükskõik, mis elulõigust Reedaga rääkida, veereb jutt ikka ja jälle Käsmu juurde. Ja pole ka ime, sest selle Lääne-Virumaa rannakülaga on ta olnud seotud lapsepõlvest saati.

„Minu emapoolne suguvõsa on sealt pärit,“ selgitab Hääl. „Mind inimesena on Käsmu kujundanud väga palju. Ema oli tennisetreener ja isa teadlane, eks mind visati vanaema juurde Käsmusse mai kuus ja septembris korjati kokku. Kogu see lapsepõlv on sealt tulnud,“ lisab ta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!