Rakvere hakkas otsima jõulukuuske

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 19. oktoober 2023
Jaga lugu
Foto varasemal aastal jõulupuu paigaldamisest Rakverre.
Autor: Kristel Mänd

Rakvere linnavalitsus ootab pakkumisi keskväljakule sobiva jõulukuuse leidmiseks. Puu peaks olema vähemalt 14 meetrit kõrge, sirge tüvega, kahar ja sümmeetrilise võraga.

Linnavalitsuse keskkonnaspetsialisti Kerli Kõue sõnul on pakkumised oodatud kogu Lääne-Virumaalt. Oluline on see, et kuusele pääseks ligi kraana ja veoautoga ning selle saaks langetada hooneid ja õhuliine kahjustamata.

„Oleks väga tore, kui Rakvere keskväljakut kaunistaks pühadeajal kuusk, mis on oma praeguses kasvukohas (nt mõne lagendiku serval, maantee ääres, kodumaja hoovil) ohuks ümberkaudsele hoonestusele või liiklusohutusele ja vajab seetõttu nagunii eemaldamist,” lisas Kõue pressiteate vahendusel.

Pakkumised koos puu asukoha ja fotoga palub linnavalitsus teha hiljemalt 13. novembriks.

Kõik laekunud pakkumised vaadatakse üle, sobiva kuuse langetamise ja transpordi Rakverre korraldab linnavalitsus. Jõulukuusk tuuakse Rakvere Keskväljakule traditsiooniliselt esimeseks advendiks.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!