EDETABEL: Puidutööstuse TOPi jõudis seitse Lääne-Virumaa firmat

Autorid: Aivar Hundimägi, Jane Suu • 24. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Lääne-Virumaa edukaim puidutööstus oli mulluste äritulemuste põhjal Kundas tegutsev Estonian Cell. Käesolev aasta on aga ettevõttele olnud keeruline.
Autor: Estonian Cell

Äripäeva puidutööstuse TOPis on seitse Lääne-Virumaa ettevõtet, kellest enamus on aastaga edetabelis kukkunud. Ainus tõusja on Aru Grupp.

Kuigi mitmel puidutööstusel eelmisel aastal käive ja kasum kukkusid, teenisid omanikud ettevõtetest korralikult dividende. Puidutööstuse TOPi jõudnud Lääne-Virumaa ettevõtetest tegi kõige suurema dividendimakse Tapa Mill, kellele järgnesid Virumaa Metsatööstus, Leventek ja Aru Grupp.

Äripäev ja teemaveeb Tööstusuudised reastasid 121 Eesti puidutööstust eelmise aasta majandustulemuste alusel. Teeme alljärgnevalt ülevaate edetabelisse jõudnud Lääne-Virumaa ettevõtete äritulemustest, töötajatele makstavast keskmisest palgast ja omanikele tehtud dividendimaksetest.

Puidutööstuse TOPi 33. koht Estonian Cell

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!