Rattaäss Kalle Kriit: vahel tuleb elutempol hoog maha võtta

Autor: Kristel Kitsing • 16. november 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Kuigi Kalle Kriit vajutab sageli oma ettevõtmistes pedaali põhja, siis peab ta oluliseks ka endale aega võtta ja üritab ettevõtjana rohkem delegeerida.
Autor: Kristel Kitsing

Endine profirattur Kalle Kriit tähistas vahetult pärast isadepäeva, 13. novembril neljakümnendat sünnipäeva. Mees peab Rakveres rattapoodi, korraldab Ebaveres Pandivere rattasõitu ning on lastele eeskujuks liikumisharjumuste kujunemisel.

Kui meie teame Kallet kui rattasõidu fanatti, siis tegelikult on ta lapsest saati ka murdmaasuusatamist teinud ning veidi tennist mänginud. Õigupoolest pole tema isa ja treener Kaido Kriit kunagi lapsi treenides esmatähtsaks pidanud tippude vormimist, vaid püüdnud neist kasvatada tublid inimesed ja head pereisad-emad. Ütleb Kallegi, et neid asju, mida oma isalt ellu kaasa noppida, on palju, aga spordist rääkides, siis väärtustab ta just seda, et sai lapseeas proovida erinevaid spordialasid. Need on arendanud koordinatsiooni, kasvatanud julgust ja õpetanud teistega arvestama.

Aega tuleb enda jaoks võtta

Kalle on sihikindel. Sageli vajutab ta oma ettevõtmistes pedaali põhja. Aga aega tuleb võtta ka enda jaoks, kasvõi pooljõuga, et kiire elutempo juures vastu pidada. „See on väga oluline, sest iga inimene vajab hoolitsust,“ ütles Kalle. Ettevõtjana tuleb osata asju delegeerida. „Eks see keeruline on, aga ilmselgelt see oskus enese jaoks aega võtta, on võtmeküsimus.“

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!