Lääne-Virumaa ettevõtete TOPi kolmikvõit läks Väike-Maarja valda

Autorid: Aivar Hundimägi, Jane Suu • 5. detsember 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Lääne-Virumaa ettevõtete TOPi võitis sel aastal Reinpaul, mille omanik ja juht Paul Tiisler võttis auhinna vastu eelmisel neljapäeval Tallinnas toimunud Äripäeva TOP 100 auhinnagalal, kus tunnustati ka maakondade parimaid ettevõtjaid.
Autor: Raul Mee

Äripäeva ja Lääne-Virumaa Uudiste koostatud Lääne-Virumaa ettevõtete TOPi võitis Paul Tiislerile kuuluv tahkekütuse hulgimüüja Reinpaul.

Teisele kohale tuli lubjakivi käitleja Nordkalk ning kolmandale kohale põllumajandusettevõte Vao Agro. Kaks viimast kuuluvad välisomanikele.

Kokku on edetabelis reastatud 223 Lääne-Virumaa ettevõtet. Edetabeli koostamisel võeti aluseks kuus majandusnäitajad ehk koostati kuus edetabelit. Koht iga näitaja põhjal reastatud edetabelis andis vastava arvu punkte. Kuue tabeli punktid liideti. Võitis kõige vähem punkte kogunud ettevõte.

Avaldame järgnevatel päevadel ka kõik kuus edetabelit koos eelmise aasta tulemustega ning samuti ülevaate erinevate valdkondade parimatest ettevõtetest. Metoodika kohta saab lugeda täpsemalt edetabeli järel.

Võitja: Täna on ikka teised tuuled

Edetabel on koostatud 2022. aasta äritulemuste alusel. „Täna on ikka teised tuuled, hinnad on teised ja nõudlus väiksem. Energiakriisi ei ole. Elame tavapärast elu. Eelmine aasta oli meile erandlik,“ ütles Reinpauli omanik ja juht Paul Tiisler.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!