Päästjatele pakkusid tööd ilutulestiku jäägid ja Mõedaka külas põlenud hoone

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 2. jaanuar 2024
Jaga lugu
Teisipäeva hommikul süttinud Mõedaku spordibaasi garaaži põlengu kustutamine.
Autor: Kunda päästekomando

Teisipäeval, 2. jaanuaril kell 7.12 tuli häirekeskusele teade, et Mõedaka külas põleb Mõedaku spordibaasi juures hoone lahtise leegiga.

Päästjate saabumise ajaks põles lausleegis spordibaasi garaažiga kivist kõrvalhoone teine korrus. Kella 9.06ks oli tule levikule piir pandud ja praegu kustutustööd jätkuvad. Kohapeal on Rakvere, Kunda, Kiviõli, Väike-Maarja ja Jõhvi kutselised päästemeeskonnad.

1. jaanuaril kell 1.43 sõitsid päästjad Kundasse Kasemäe tänavale, kus põles prügikonteineris sinna liiga vara visatud kasutatud ilutulestiku kasti tõttu. Põleng kustutati.

Kell 00.15 käisid päästjad Tapal Pikal tänaval tühjaks lastud, kuid suitsevaid ilutulestiku kaste kustutamas.

29. detsembril kell 23.50 sõitsid päästjad Rakvere Kesk tänavale, kus sõiduauto oli sõitnud otsa liiklusmärgile ja valgustuspostile. Päästjad eemaldasid autol süttimisohu.

Kell 18.41 teatati keset sõiduteed olevast põlevast karbist Kundas Jõe tänaval. Tegemist oli siiski põleva puupakuga (nn Soome küünal), mis ajas suitsu ja oli järelevalve all.

Tapal pidid päästjad uue aasta esimesel ööl kustutama ilutulestiku kaste.
Autor: Päästeamet

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!