Politsei otsib haiglast põgenenud tuneeslast

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 11. veebruar 2024
Jaga lugu
Politsei otsib Eestis ebaseaduslikult viibivat 30-aastast Tuneesia kodanikku.
Autor: Politsei

Pühapäeva õhtul kella 20 paiku põgenes Põhja-Eesti regionaalhaiglast 30-aastane Tuneesia kodanik, kes oli sinna viidud kinnipidamiskeskusest.

Välismaa kodanik oli kinnipidamiskeskuses seoses ebaseaduslikult Eestis viibimisega. Pühapäeva õhtul hakkas mees kaebama terava valu üle õlas, mistõttu toimetati ta Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli, kust ta omakorda põgenes.

Politsei andmetel mees ohtlik ei ole. Põhja prefektuuri operatiivjuhi Taavi Kirsi sõnul otsivad politseinikud teda praegu kõikjalt. „Vaatame läbi erinevaid turvakaamerate salvestusi, patrullime tänavatel, kontrollime ühistransporti ja oleme teavitanud ka kaubanduskeskuste turvamehi,“ kirjeldas Kirss.

Mees on tumedate juuste ja habemega. Ära joostes kandis ta tumedaid pükse ja halli kampsunit, kaelas mustavalge kirjut salli. Jalas on tal Nike’i tossud.

Politsei palub kõigil, kes on fotodel olevat meest näinud, anda sellest teada helistades numbril 112.

Pärast keskööd märkas patrull Lasnamäel Laagna tee ääres otsitava mehega sarnanevat isikut. Kontrollimisel selgus, et tegemist ongi haiglast põgenenud mehega. Politseinikud pidasid mehe kinni ning ta toimetatakse tagasi kinnipidamiskeskusesse.

Politsei tegeleb ka juhtunu täpsemate asjaolude selgitamisega, kuidas ja mis põhjusel mees põgenes, et tulevikus selliseid olukordi vältida.

Autor: Politsei

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!