Värske “Mälupäev”: kes pääseb finaali? Võistlevad lennujuhid ja kaitseliitlased

Autor: Janar Tiiroja • 17. veebruar 2024
Jaga lugu
Sel korral võistlevad omavahel juba varasemalt võidurõõmu nautinud võistkonnad. Vasakult kaitseliitu esindavad Ahto Alliksaar ja Kristo Aav, saatejuht Janar Tiiroja ning Lennuliiklusteeninduse võistkonna liikmed Mihkel Adler ja Kristian Lavin.
Autor: Andres Laanem

Värskes mälumängusaates ragistavad ajusid tuttavad osalejad, kes on juba korra varem saatest võitjana väljunud. Kohtuvad Lennuliiklusteenindus ja kaitseliidu akadeemiline malevkond – vaid üks tiim pääseb finaalsaatesse.

“Mälupäev” toob kuulajani kümme põnevat küsimust, silmiavardava arutelu, edasiviivad või hoopiski eksitavad vihjed ja vastastiimilt punktide napsamised.

Lennuliiklusteenindusest asuvad koha eest finaalis võitlema lennujuht-vahetusevanem Kristian Lavin ja lennujuht Mihkel Adler. Kaitseliidu Tallinna maleva akadeemilisest malevkonnast osalevad eelmisest saatest edasi pääsenud Ahto Alliksaar ja Kristo Aav. Saadet juhib Janar Tiiroja.

Ela saatekülalistele kaasa ja testi ka oma teadmisi. Lääne-Virumaa Uudiste lugejad saavad saadet mugavalt kuulata endale sobival ajal siit:

“Mälupäev” on eetris laupäeviti kell 11.00. Turniiril osaleb kaheksa ettevõtet, kelle hulgast selgub märtsi algul võitjatiim. Järgmises poolfinaalis lähevad vastamisi OIXIO IT ja Zone. Teadmiste kogumisele annab hoogu töötukassa ja ahvatleva auhinna on välja pannud GoldTime.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!