Testi ka enda teadmisi! Värskes "Mälupäevas" võistlevad Eesti Energia ja Kaitseliidu malev

Autor: Janar Tiiroja • 11. veebruar 2024
Jaga lugu
Tallinna akadeemilisest malevkonnast Ahto Alliksaar ja Kristo Aav, saatejuht Janar Tiiroja ning Eesti Energiast Robert Suigusaat ja Sander Udam.
Autor: Andres Laanem

Saatejuht Janar Tiiroja on taas kokku pannud kümme kaasahaaravat küsimust, millele otsivad värskes “Mälupäeva” saates vastuseid Eesti Energia ja Kaitseliidu akadeemiline malevkond. Poolfinaali pääseb edasi võistlema vaid rohkem punkte kogunud tiim.

Baltikumis ja Poolas energiaäriga tegelev Eesti Energia pikka tutvustust ei vaja. Riigifirmat esindavad saates energiaturgude analüütik Robert Suigusaar ja finantsanalüütik Sander Udam.

Nii Robert kui Sander on tegelenud mälumänguga juba kooliajast, osalenud nii ametlikel mängudel kui ka pubiturniiridel. Sandri meelisteemadeks on geograafia ja ajalugu, Robertil geograafia, statistika ja poliitika.

Kaitseliit on kaitseministeeriumi all tegutsev vabatahtlik sõjaväeliste harjutustega tegelev riigikaitseorganisatsioon. Saates osalevad Kaitseliidu Tallinna maleva akadeemilisest malevkonnast Ahto Alliksaar ja Kristo Aav.

Akadeemiline malevkond on Tallinna maleva mälumängusarja 2023. aasta hooaja võitja. Osalejate meelisvaldkonnad on ajalugu, muusika ja geograafia.

Kuula saadet, ela osalejatele kaasa ja testi ka enda teadmisi! Lääne-Virumaa Uudiste lugejad saavad saadet kuulata endale sobival ajal siit:

“Mälupäev” on eetris laupäeviti kell 11.00. Turniiril osaleb kaheksa ettevõtet, kelle hulgast selgub märtsi algul võitjatiim. Eelmistest saadetest on poolfinaali edasi pääsenud Lennuliiklusteenindus, OIXIO IT ja Zone.Teadmiste kogumisele annab hoogu Töötukassa ja ahvatleva auhinna on välja pannud GoldTime.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!