Maakonna edukaimal toitlustusettevõttel tõotab tulla hea aasta

Autor: Aivar Hundimägi • 5. märts 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Jänedale Aidahotelli rajanud Jäneda Mõis OÜ omanikud Elo Kallas ja Enno Must (paremal) hotelli avamisüritusel.
Autor: E. Lööper

Lääne-Virumaa edukaim toitlustusettevõte on Jäneda Mõis, selgus Äripäeva toitlustusettevõtete TOPist, milles reastatud 129 ettevõtja seas oli ka kaks Lääne-Virumaa ettevõtet.

Jäneda Mõis asus edetabelis 10. kohal ning Roman Kusmale kuuluv Berliini Trahter 116. kohal. Edetabel koostati ettevõtete majandustulemuste alusel. Kusma ütles, et toitlustusäri on viimased aastad olnud selline tegevusala, kus äriliselt pole väga palju rõõmustavat olnud. „Elame päev korraga,“ lausus ta.

Jäneda Mõisa suurim omanik (47,52%) ja juhataja Elo Kallas ütles, et kui 2022. aasta oli ettevõttele hea aasta ning eelmine aasta natukene lahjem, siis käesolev aasta toetab tulla taas väga hea.

„See on ettevõtja kõhutunne, mis kujuneb broneeringute pealt, tunne on praegu, enne hooaja algust hea,“ lausus Kallas. „Näiteks enne koroonat olime samuti väga õnnelikud ja kindlad, et meie kahekümnes tegevusaasta tuleb väga hea. Kui siis tuli 14. märtsil teade, et mitte ühtegi koosviibimist enam ei tule ja meil oli koheselt plats täiesti tühi. Selliseid kustumatuid mälestusi kogub elukaardile, kui oled pikemat aega tegutsenud ettevõtjana,“ lisas Kallas, kes on Jänedal tegutsenud üle 22 aasta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!