Rakveres saab näha mitme rahvatantsuansambli ühiskontserti

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 14. märts 2024
Jaga lugu
TTÜ tantsuansambel Kuljus esineb Rakvere riigigümnaasiumis.
Autor: Teet Raik

Laupäeval, 16. märtsil kell 16 on Rakvere riigigümnaasiumis võimalus näha lava jagamas Tallinna tehnikaülikooli tantsuansamblit Kuljus, rahvatantsuansambel Tarvanpääd ning Kunda naisrühma Kõkutajad.

Kolme rühma ühiskontserdi idee taga on Tallinna Tehnikaülikooli tantsuansambel Kuljus, kes tähistab sügisel oma 75. sünnipäeva. Rahvatantsuansamblis Kuljus on 5 segarühma ligi 100 tantsijaga, ansambli kunstiline juht on Marina Kuznetsova. Juubeliaasta tähistmiseks kohtutakse ja jagatakse erinevates Eesti otstes lava rühmadega, kellega Kuljusel isiklik seos - näiteks kus on juhendajateks Kuljuse endised tantsijad.

Nii saavadki laupäeval laval kokku kaks tantsuansamblit - Tarvanpää ja Kuljus, keda just sageli ühist kontserti andmas ei näe. Kuljust esindab kontserdil esinduskoosseis, Tarvanpää rühmadest näeb kontserdil c-segarühma ja põhirühma, lisaks liitub kontserdiga ka Kunda naisrühm Kõkutajad, kes juba aprilli lõpus tähistab oma 35. tegutsemisaastat juubelikontserdiga.

Sissepääs kontserdile vaba annetusega. Kontserdikülastajatel palutakse kanda vahetusjalanõusid.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!