Tapa valla koolivõrku korrastamata edasi minna ei saa

Autor: Riho Tell • 13. veebruar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Eelmise aasta lõpus kohtusid Tapa valla juhid haridusminister Kristina Kallasega. Tapa vallavanem Riho Tell kirjutab põhjustest, miks peab hakkama korrastama Tapa valla koolivõrku.
Autor: Tapa vallavalitsus

Tapa valla koolivõrgu analüüs näitab, et koolivõrgu korrastamisega on võimalik kokku hoida märkimisväärselt raha ning suunata see näiteks õpetajate palgatõusuks, kirjutab Tapa vallavanem Riho Tell.

Äsja lõppenud haridustöötajate streik jättis mõru maigu kõigi osapoolte jaoks. Streigis osalenud haridustöötajad ei saavutanud seda, mille nimel streigiti, sest 17eurone õpetajate palgatõus ei olnud kindlasti tulemus mida oodati. Riigi valitsejate vahel tulid ilmsiks erimeelsused kuidas probleemile läheneda ja seda lahendada. Kohalikud omavalitsused kui valdava osa haridustöötajate tööandjad olid pehmelt öeldes kummalises rollis, sest neist ei sõltunud selles konfliktis mitte midagi.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!