Kõige rohkem on pöördunud veebipolitsei poole noored naised

Autor: Katrin Kivi • 14. jaanuar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

„Üks inimene tahtis minuga kokku saada. Ütles, et tal on mure, aga see ei ole telefoni jutt, kuid kinnitas, et tema elu ohus ei ole. Uurisin, et milles tema mure seisneb. Ta vastas, et on sattunud välismaa pankade vaatevälja ning on suures segaduses,“ selliselt kirjeldab ühte pöördumist Lääne-Virumaal värskelt ametisse asunud veebikonstaabel Getter Kangur.

Enamasti pöörduvad inimesed veebipolitseinik Kanguri poole e-maili teel või kirjutatakse Facebooki messengeri, samuti tuleb lauale avaldusi, mis on saadetud asutuse siseselt.

Veebipolitsei poole pöördunu selgitas, et talla anti teada, et tema e-posti on püütud kasutada pahadeks tehinguteks ning nüüd tahetakse talle seda kompenseerida. Kirja saaja väitis, et dokumendid näevad välja ehtsad. Ta lisas, et tegemist oli välismaa pankadega, kuid temaga suheldi siiski eesti keeles. Kuidas lugu lõppes?

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!