Gripihooaja kõrgpunktis olles, või ka lihtsalt kevadele vastu vaadates, on hea ja lihtne viis keha turgutada pakkudes endale ja perele toortatrahõrgutist – maitsev ja tervislik.
Nädalavahetusel võib ju ennast toiduga natuke hellitada. Mis oleks mõnusam, kui alustada päeva pehme saiaviiluga, millel lebamas mõnusad ja värsked oranžikad soolakalatükid.
Tänane keedame tomati-sibulasupi ingveriga, millega saab laisavõitu sööja lüüa mitu kärbest korraga – supp valmib kiiresti, odavalt ja tänu ingverile soojendab talvisel ajal külmunud keret. Arvatavasti pole seal ka kaloreid ülemäära.
Kana poolkoivad koos lillkapsa, juustu, tomati ja kurgiga on maitsev õhtusöök, mida eelistan valmistada argipäeval, sest see valmib kiiresti ja selle valmistamisega saab hakkama ka söögitegemisest kaugele hoidnud inimene.
Autoomanikud jälgivad kõhedusega kalendrit: aeg muudkui tiksub esimese jaanuari poole. Ei, kõhe pole mitte seepärast, et jälle peab uue aasta lubadusi andma, vaid 01.01.2025 jõustub Eestis automaks. Nii mõnigi meist lootis, et see maks jääb tulemata ja pigistas silma kinni iga kord, kui sellise pealkirjaga uudist nägi. Enam pole mõtet.