Näitlejad ja kirjanikud lõid rahamaailma ukse lahti

Autor: Liisi Kirch • 3. veebruar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Tallinna linnateatri näitleja Märt Pius teeb esimesi samme üürikinnisvaraga.
Autor: Kairit Leibold/ ERR/ Scanpix

Investeerimine pole enam ammu vaid lipsuga börsi­maaklerite rida: rahatarkus on jõudnud ka kultuuri­tegelasteni. Oma raha kasvatamist võetakse kui tuleviku heaolu kindlustamist ning kes muu kui ikka igaüks ise peaks seda tegema, kõlab nende mõtetest.

Pärnu Endla teatri laval ja ka filmides esinev näitleja Priit Loog (39) on kaasanud kogu pere nii targema majandamise kui ka investeerimise juurde. Oluline on ka tütrele elluastumise fondi kasvatada. Peamiselt on pere investeerinud fondidesse.

Tallinna Linnteatri näitleja ning tuntud tele- ja filminägu Märt Pius (34) on võtnud käsile kogu investeerimisalase raamatutarkuse põhjaliku läbihekseldamise ning teeb esimesi samme üürikinnisvaraga.

Kirjanik Sass Henno (41) omab küll nii aktsiaid kui ka kinnisvara, kuid raha kasvatamisse kui asja iseenesest ta väga tugevalt ei usu, eriti kuna on näinud, kuidas varade hinnad võivad ulmeliselt kõikuda. Isegi kinnisvara hinnad. See ei takista teda vaatamast ringi välismaise kinnisvara järele, sest Eestis paraku kasvab sõjarisk.

Kõik nad ütlevad kui ühest suust: kahetseda on ainult tegemata tehinguid ja seda, et varem investeerimisega pihta ei hakanud. Järgnevalt jagavad oma mõtteid investeerimisest asjaosalised ise.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!