Oodatud languse asemel jõudsin uue rekordini

Autor: investor Toomas • 6. aprill 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Naudin rõõmsalt sõitu 600 000 eurose portfelli suunas, kuid selleks pean veel veidi tööd tegema, et portfelli ankrukividest vabaneda, kirjutab Investor Toomas oma eelmise kuu kokkuvõttes.
Autor: Raul Mee

Aasta on alanud võimsa hooga ning palju kuulutatud langusest pole haisugi, mistõttu on minu portfell märtsis lennanud uute rekorditeni, kirjutab Investor Toomas eelmise kuu tulemustest kokkuvõtet tehes.

Seotud lood

Esimeses kvartalis oodati ühte tervistavat korrektsiooni ning ka tuntud investorid ja välismaiste pankade strateegid hoiatasid, et peagi võib tulla langus, mis hinnad veidi alla toob. Seda aga siiani juhtunud ei ole ning olen saanud hoopis nautida stabiilset kasvu portfellis.

Tehnoloogiasektori ja tehisaju ralli on vedanud minu portfelli uue rekordini ning nii suur pole ükski kuu lõpp minu portfell veel olnud. Märtsi lõpuks on minu portfell kerkinud 577 807 euro juurde, mis tähendab, et kuuga olen teeninud umbes 1% tootlust. Ei ole küll palju, kuid iga protsent on abiks, kui tahan oma eesmärki täis saada. Rahaliselt kerkis minu portfell märtsiga pea 6000 eurot.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!