Tehnoloogiasektor sikutas kasumi minu õuele

Autor: investor Toomas • 9. märts 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Tere tulemast minu portfelli kasvatama, Jensen Huang ning sinu asutatud ja juhitud Nvidia. Ootan põnevat sõitu, kirjutab Investor Toomas.
Autor: AFP/Scanpix

Tehnoloogiasektori kasv ja uustulnuk Nvidia on minu portfellis veebruaris kõvasti tööd rassinud. Vürtsi tegevustele lisas mitu tehingut, kirjutab investor Toomas oma veebruari kokkuvõttes.

Seotud lood

Uus rekordseis oli minu portfellis veebruari esimeses pooles, kus sutsti käis portfell korraks ka üle 575 000 euro. Sinna ta küll püsima ei jäänud, kuid kiibitseb kenasti selle läheduses.

Kuu keskel piilusin ka analüütikute töölauale, ise põledes uudishimust, kui suureks võiks minu portfell üldse kasvada. Toona oli Nvidia hinnaprognoos 696 dollari juures ning et aritmeetiliselt kokku arvestades võiks siis minu portfell kerkida juba üle 624 000 euro. Praegu on analüütikud oma Nvidia hinnasihte kenasti üle 852 dollari kergitanud, seega potentsiaalset kasvu võiks tulla enamgi.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!