Lääne-Virumaa TOP: maaelu lõi õitsele

Autor: Äripäev • 15. aprill 2021
Jaga lugu
Põllupidamisega on seotud mitu Lääne-Viru parimatest parimat ettevõtet.
Autor: Mailiis Ollino

Äripäeva koostatud 2020. aasta Lääne-Virumaa parimate ettevõtete edetabeli esikolmiku moodustavad põllu- ja metsamajandusega seotud ettevõtted.

TOPi esimene Lisako kasutab kaubamärki BMF, tootes põllu- ja metsamajandusmasinaid. Edetabeli teine on klassikaline põllumajandaja Laekvere PM, kes tegeleb taime- ja loomakasvatussaaduste tootmise, varumise, töötlemise ja müügiga ning põllumajanduslike teenustööde osutamisega.

Kolmandat kohta jäid sel aastal jagama Palmse Mehaanikakoda ja Männiku Teravili – Palmse Mehaanikakoda toodab sarnaselt TOPi võitjale metsamasinaid ja müüb neid edasi, Männiku Teravili keskendub teraviljakasvatusele.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!