Millal Wolt jõuab Rakverre?

Autor: Vanessa Kassmann • 15. mai 2021
Jaga lugu
Praegu toob Wolt toitu koju ainult kolmes Eesti linnas ehk Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
Autor: Liis Treimann

Toidu kojuveo turul Boltiga konkureeriv Wolt on valmis laiendama oma tegevust Rakverre eeldusel, et suudetakse Lääne-Virumaa suurimas linnas kasumlikult tegutseda.

Sel nädalal tõukerataste rendiga Rakveres alustanud Bolt plaanib tulevikus siin ka hakata pakkuma toidu kojuveo teenust. Täpsemalt saab lugeda artiklist "Boltil on plaan lisaks tõukeratastele tuua Rakverre ka toidukulleri teenus".

Teine suurem tegija selles valdkonnas on Wolt ja nemad tegutsevad praegu Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Wolti esindaja Ann Hiiemaa sõnul on veel vara öelda, kas järgmine linn on Rakvere või mõni teine.

„Meil on Woltis väga kindel suund sellele, et kohalik ettevõte peab olema kasumlik ega saa elada peakontori või investorite rahast. Ja seetõttu oleme täna ainult kolmes Eesti linnas – Tallinnas, Tartus ja Pärnus,“ selgitas ta.

Hiiemaa lisas, et kui Wolt Eestis alustas, siis oli Eesti sihtriigina mõneti eksperiment, sest arvati, et nii madala ostujõuga ja nii väikses linnas nagu Tallinn ei ole võimalik meie teenust kasumlikult pakkuda. „Nüüd oleme selle väite ümber lükanud ja tõestanud, et on võimalik ka Tallinna, Tartu ja Pärnu suuruses linnas kasumit teenida,“ rääkis ta.

„Nüüd võtame ette järjest väiksemaid linnu, niikaua kuni jõuame kohta, kus see ei ole enam meie jaoks rentaabel. Kas Rakvere on meie järgmine linn, kus ennast tõestame või mitte, on veel vara öelda, aga selles suunas me igaljuhul liigume,“ ütles Hiiemaa.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!