• 15.05.21, 10:56

Millal Wolt jõuab Rakverre?

Toidu kojuveo turul Boltiga konkureeriv Wolt on valmis laiendama oma tegevust Rakverre eeldusel, et suudetakse Lääne-Virumaa suurimas linnas kasumlikult tegutseda.
Praegu toob Wolt toitu koju ainult kolmes Eesti linnas ehk Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
  • Praegu toob Wolt toitu koju ainult kolmes Eesti linnas ehk Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Foto: Liis Treimann
Sel nädalal tõukerataste rendiga Rakveres alustanud Bolt plaanib tulevikus siin ka hakata pakkuma toidu kojuveo teenust. Täpsemalt saab lugeda artiklist "Boltil on plaan lisaks tõukeratastele tuua Rakverre ka toidukulleri teenus".
Teine suurem tegija selles valdkonnas on Wolt ja nemad tegutsevad praegu Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Wolti esindaja Ann Hiiemaa sõnul on veel vara öelda, kas järgmine linn on Rakvere või mõni teine.
„Meil on Woltis väga kindel suund sellele, et kohalik ettevõte peab olema kasumlik ega saa elada peakontori või investorite rahast. Ja seetõttu oleme täna ainult kolmes Eesti linnas – Tallinnas, Tartus ja Pärnus,“ selgitas ta.
Hiiemaa lisas, et kui Wolt Eestis alustas, siis oli Eesti sihtriigina mõneti eksperiment, sest arvati, et nii madala ostujõuga ja nii väikses linnas nagu Tallinn ei ole võimalik meie teenust kasumlikult pakkuda. „Nüüd oleme selle väite ümber lükanud ja tõestanud, et on võimalik ka Tallinna, Tartu ja Pärnu suuruses linnas kasumit teenida,“ rääkis ta.
„Nüüd võtame ette järjest väiksemaid linnu, niikaua kuni jõuame kohta, kus see ei ole enam meie jaoks rentaabel. Kas Rakvere on meie järgmine linn, kus ennast tõestame või mitte, on veel vara öelda, aga selles suunas me igaljuhul liigume,“ ütles Hiiemaa.

Seotud lood

Uudised
  • 12.05.21, 09:30
Bolt laienes elektriliste tõukerataste laenutusega Rakverre
Alates tänasest saab Bolti tõukerattaid laenutada ka Rakveres. Esimestel päevadel on tõukeratta lahtilukustamine tasuta, sõiduminut maksab 15 senti, teatas ettevõte.
Uudised
  • 14.05.21, 11:53
Boltil on plaan lisaks tõukeratastele tuua Rakverre ka toidukulleri teenus
Alates 12. maist on Rakvere linna tänavatel laenutamiseks Bolti tõukerattad. Bolti pressiesindaja Kristiin Jetsi sõnul võib tulevikus näha Rakveres ka muid selle ettevõtte teenuseid.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele