Mudilaskoori lapsed laulsid eesliinitöötajate silmad särama

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 1. juuni 2021
Jaga lugu
Väike-Maarja lapsed laulsid täna poemüüjatele, apteekritele ja teenindajatele tänutäheks selle eest, et kauplused ja apteegid on koroonakriisi ajal olnud alati avatud.
Autor: Kristel Kitsing

Täna esines Väike-Maarja mudilaskoor kohalikele apteekritele, müüjatele ja teenindajatele, et tänada neid, kes iga päev on vapralt tööpostil olnud, et ülejäänud kogukonnaliikmed saaksid turvaliselt oma igapäevaelu jätkata.

Väike-Maarja gümnaasiumi direktor rääkis, et mõte tekkis kevadtalvel. „Kuulsin meediast üleskutset, et teha kinkekaardid eesliinitöötajatele. Mõtlesime Helinaga, et võiksime kah kogukonnas midagi ära teha,“ rääkis Marje Eelmaa. Kooli naastes tehtigi plaanitu teoks. Aivo Urbas tegi tööõpetuse tunnis südamed ja Helina Lükk luuletused.

„Head teha on hea tunne – see on soe tunne,“ sõnas Eelmaa ja lisas, et seekord märgati kogukonnas neid, keda tavaliselt ei märgata.

Esitlusele tuli „Mõista-mõista, arva ära“. „See on tore ja kaasahaarav laul,“ selgitas 35 mudilase eest dirigeerinud Ly Ipsberg.

Väike-Maarja apteektrid tänuüritusel.
Autor: Kristel Kitsing

Väike-Maarja gümnaasiumi mudilaskoori lapsed olid rõõmsad. „Me pole ju üldse esineda saanudki. Laste jaoks on juba see väljakutse, et saab esineda,“ rääkis Ipsberg.

Väike-Maarja Konsumi juhataja Kaie Piirimäe sõnas, et see oli tore üllatus- „See oli imeline ja tore üllatus, et keegi meid nõnda meeles pidas.

Järva Tarbijate Ühistu 2020. aasta üks kõige paremaid teenindajad – Riina Kortin, kes töötab Väike-Maarja Konsumis, sõnas, et taoline tähelepanu on oluline. „Tõstis kindlasti motivatsiooni. Väga ilusasti ja rõõmsate nägudega laulsid – väga kihvt esinemine,“ tunnistas Kortin ja lisas, et see ülesastumine tagab terveks päevaks hea tuju.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!