• 15.07.21, 15:40

Võsu ootab nädalavahetusel kuurordi päevadele

Nädalavahetusel ootab Võsu kõiki Võsu kuurordi päevadele, kus saab muuhulgas laadal või kontserdil käia, ajalooloengut kuulata, filmi vaadata või hoopis giidi juhendamisel Võsul jalutada.
Võsu rand.
  • Võsu rand. Foto: Anu Viita-Neuahus
Kui laupäevases programmis on vaid ajaloolase Uno Trummi loeng Võsu varasemast ajaloost, mis algab kohvik Rannapiiga suveterrassil kell 14 ja jalutuskäik Võsu looduses giid Cornelia Kottoga algusega kell 17 ranna välijõusaali juurest, siis pühapäevane kava pakub tegevusi hommikust õhtuni.
Pühapäevane päev algab juba kell 9 hommikul SUP-jooga treeninguga surfikoolis, kell 11 avatakse aga kohaliku toidu ja käsitöölaat ning kirbukas endise Merehotelli platsil.
Õhtul kell 20 on surfikooli juures päikeseloojangukontsert pikniku ja rannakohvikuga. Latiinorütmid toob Võsu randa eksootiline Plan Caliente. Toimub ka Võsu kauni kodu ja Võsu tegija auhinnatseremoonia.
Kontserdile järgneb sealsamas vabaõhu öökino, kus saab vaadata filmi “Georg Ots, hetked Võsul”.
MTÜ Võsu Külaselts poolt korraldatud Võsu kuurordi päevade kõik üritused on tasuta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele