Soovitused nädala lõpetamiseks: põnevad kontserdid, mõõgavõitlus ja kaks laata

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 30. juuli 2021
Jaga lugu

Lõppev nädal pakub Lääne-Virumaal muusikaelamusi väga erineva maitsega inimestele.

Juliani ja Barbari võitlus 2017. aastal Pärnus. Laupäeval Rakveres toimuv turniir asendab koroonapiirangute tõttu ära jäänud iga-aastast Pärnu rüütliturniiri.
Autor: Anastassia Sinkova

Reedel kell 18.00 saab Palmse mõisas nautida kontsertõhtut "Suveöö meenutused". Kontserdil astuvad üles Sumeda suveöö trio koosseisus Marianne Leibur, Ain Agan ja Raivo Tafenau, pianist Andre Hinn ja laulja ning laulukirjutaja Emma Johanna Lepasoo.

Loe rohkem siit.

Reedel ja laupäeval toimub Võsu Rannafestival 2021. Festivali avalöögi teevad Lääne-Virumaa poisid ansamblist RV x Klauz, mõlemad festivalipäevad lõpetab Võsu enda ülipopulaarne punt - 5Miinust. Lisaks astuvad üles teada-tuntud Wateva, Terminaator, Cartoon, Liis Lemsalu, Öed, Koit Toome Band, villemdrillem, Pitsa, Clicherik & Mäx, Shanon.

Loe rohkem siit.

Laupäeval kell 19 algab Vainupeal andeka ja kordumatu lauljanna Mari Jürjensi kontsert.

Rohkem saab lugeda siit.

Reedel ja laupäeval toimuvad Rakvere keskaja päevad, mis saavad alguse reede õhtul kell 18 rongkäiguga Keskväljakult Pikale tänavale. Samal ajal algab Pikal tänaval ka laat, mis reedel on avatud kella üheksani õhtul ja laupäeval kella 11-18.

Kolm kontserti toimub Kolmainu kirikus.

Kolmainu kiriku kõrval korraldab Eesti ajaloolise mõõgavõitluse liit rahvusvahelise turniiri täiskontaktses keskaegses võitluses, millel osalevad võitlejad Eestist ja Lätist. Turniir algab laupäeval kell 14.00.

Rohkem infot leiab siit.

Laupäeval ja pühapäeval toimuvad Jäneda talupäevad, mille kohta saab täpsemalt lugeda siit.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!