Müürsepp saab Tarva treeneripingile väärt abilise

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 10. august 2021
Jaga lugu

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreeneri Martin Müürsepa parema käe ehk abitreeneri rollis liitub algaval hooajal tiimiga Vaido Rego.

Tuleval hooajal asub Tarva abitreeneri kohale Vaido Rego.
Autor: Rakvere Tarvas

Meistertreeneri kvalifikatsiooniga 45-aastane Rego on jaganud oma korvpallialaseid teadmisi üsna pikka aega, juhendades poisse nii Rakveres kui ka Väike-Maarjas, vahendas korvpalliklubi Tarvas oma sotsiaalmeedia kanalil. Samuti on väikemaarjalane aidanud mitme aastakäigu eri Eesti noortekoondiseid, täites nii pea- kui ka abitreeneri kohustusi.

Tarva meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar lausus, et tunneb Vaido Rego liitumise üle Rakvere esindusmeeskonnaga siirast heameelt. "Olen väga rahul. Usun, et Müürsepp ja Rego moodustavad korraliku treeneritetiimi. See peaks edaspidi avalduma mitte üksnes treeningute kvaliteedis, vaid ka mängude ajal väljakul," märkis ta.

Martin Müürsepp tõdes, et tema silmis on Rego mõneti nagu Rakvere korvpalli edasikandja. "Nii see on. Teda on kindlasti mul väga vaja," kinnitas peatreener ja lisas, et noortegruppidega Rakvere spordikoolis tegutseval abitreeneril on samal ajal hea ülevaade järelkasvust.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!