Vahetus Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 22. november 2021
Jaga lugu

Lääne-Virumaa Uudiste senine peatoimetaja Kristjan Ojang otsustas tagasi minna autode ja telemaailma ning uus peatoimetaja on Aivar Hundimägi, kes juhib ka Äripäeva kohalike uudiste projekti.

Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi
Autor: Äripäev

"Lahkun isiklikel põhjustel. Suurt rolli lahkumise otsuses mängis pidev Tallinna lähistel asuva kodu ja Rakveres asuva toimetuse vahet sõitmine, mis muutis tööpäevad ja töönädalad väga pikaks,“ ütles Ojang, kelle uueks töökohaks on Autoleht, kus ta töötas toimetajana ka enne Lääne-Virumaa Uudistega liitumist.

Samuti jätkab Ojang teletööd. „Juba valmistame ka Kanal 2ga ette uut reisisaadet. Žigulid on hetkel talvekorteris, kuid kevadel plaanime nendega ette võtta pikema tiiru,“ lausus Ojang. Lääne-Virumaa Uudiste juhtimise kõrvalt poleks reisisaate tegemine olnud ajaliselt võimalik.

„Tänan Kristjanit tema panuse eest Äripäeva uue uudisveebi loomisesse,“ ütles Äripäeva kohalike uudisveebide juht Aivar Hundimägi. „Alustasime kevadel nullist ning täna hommikuse seisuga on Lääne-Virumaa Uudistel 1026 tellijat,“ rääkis Hundimägi. Ta lisas, et lähikuude eesmärk on jõuda 2500 tellijani.

Lääne-Virmaa Uudised on esimene Äripäeva kohalik uudisveeb. Äripäeva eesmärk on rajada kohalikud uudisveebid üle Eesti.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!