Lahemaa restoran rühib töötajateta kriisist läbi

Autor: Kristjan Kurg • 7. detsember 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Palmses tegutseb restoran nimega Lahemaa Kohvikann, mille vedajad Dieter ja Julia Hölscher ei ole koroonakriisile alla vandunud ega kavatsegi seda teha. Kuigi töötajaid neil enam pole ning mõnel päeval ei astu söögikohta ühtki klienti, on restorani uksed aasta läbi avatud.

Dieter Hölscher on oma naise Juliaga pidanud Palmses restorani 13 aastat.
Autor: Kristjan Kurg

„Me ei teeni praegu kasumit, me tegeleme ellujäämisega. Aga see on minu maja, minu maa, minu tulevik. Mul on palju kaotada - see ei ole äri, see on minu elu,“ rääkis Lahemaa Kohvikannu perenaine Julia. Ta lisas, et pole kordagi 13 aasta jooksul mõelnud saksapärast toitu pakkuva söögikoha sulgemisele.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!