• 07.12.21, 07:00

Lahemaa restoran rühib töötajateta kriisist läbi

Palmses tegutseb restoran nimega Lahemaa Kohvikann, mille vedajad Dieter ja Julia Hölscher ei ole koroonakriisile alla vandunud ega kavatsegi seda teha. Kuigi töötajaid neil enam pole ning mõnel päeval ei astu söögikohta ühtki klienti, on restorani uksed aasta läbi avatud.
Dieter Hölscher on oma naise Juliaga pidanud Palmses restorani 13 aastat.
  • Dieter Hölscher on oma naise Juliaga pidanud Palmses restorani 13 aastat. Foto: Kristjan Kurg
„Me ei teeni praegu kasumit, me tegeleme ellujäämisega. Aga see on minu maja, minu maa, minu tulevik. Mul on palju kaotada - see ei ole äri, see on minu elu,“ rääkis Lahemaa Kohvikannu perenaine Julia. Ta lisas, et pole kordagi 13 aasta jooksul mõelnud saksapärast toitu pakkuva söögikoha sulgemisele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele