Palmses tegutseb restoran nimega Lahemaa Kohvikann, mille vedajad Dieter ja Julia Hölscher ei ole koroonakriisile alla vandunud ega kavatsegi seda teha. Kuigi töötajaid neil enam pole ning mõnel päeval ei astu söögikohta ühtki klienti, on restorani uksed aasta läbi avatud.
„Me ei teeni praegu kasumit, me tegeleme ellujäämisega. Aga see on minu maja, minu maa, minu tulevik. Mul on palju kaotada - see ei ole äri, see on minu elu,“ rääkis Lahemaa Kohvikannu perenaine Julia. Ta lisas, et pole kordagi 13 aasta jooksul mõelnud saksapärast toitu pakkuva söögikoha sulgemisele.
Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega
Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.