Väike-Maarjas avatud kaupluse omanik lubab mitmekesist valikut

Autor: Kristel Kitsing • 5. märts 2022
Jaga lugu

Kui väga paljud külapoed peavad oma uksi sulgema kõrge elektrihinna pärast, siis täna avas Aitur Teenused OÜ Väike-Maarja südames uue kollase kasuka saanud kahekorruselises majas kaupluse.

Avamispäeva esimesel tunnil oli Väike-Maarja uues kaupluses uudistamas ja ostlemas üle kolmekümne inimese. Praegu teenindab kliente kaupluse asutaja Gert Ait (paremal), kuid ta plaanib ka endale ühe abilise palgata.
Autor: Kristel Kitsing

Vaata artiklisse lisatud galeriist uue kaupluse esimese päeva melu ja vaata omanikuga tehtud videointervjuud.

Väike-Maarja alevikus Simuna maantee 4 kaupluse rikkalikust valikust leiab uusi ning kasutatud riideid kogu perele, tööriistu, kinnitustarvikuid, autohooldusvahendeid ja palju muud. Lisaks on võimalus rentida erinevaid sõidukeid autodest elektritõukeratasteni ja ka tööriistu.

Poepidaja Gert Ait, kes muuhulgas tegeleb palkmajade taastamise ja mänguväljakute atraktsioonide paigaldamisega rääkis, et pinda sai otsitud pikka aega, õnneks see leiti.

„Paljud kaubad on siin sellised, mida kuskil teistes poodides katsuda ei saa, ainult internetist saab tellida.“ Näiteks tõi mees laste diivani, mis on väga populaarne kaup internetist tellides, aga neil leidnud koha riiulis.

„Tahaks hoida hästi kirevat valikut. Hinnad algavad kümnest sendist ja mõne uue hilbu puhul on see kõigest viis eurot.“ Lisaks jääb ettevõtjal erinevate tööde käigus asju üle. Selle asemel, et need kodus niisama tolmu koguma ei jääks, leiavad asjad ostuhinnast poolega koha riiulil.

Aitur Teenused avas Väike-Maarjas kaupluse. Fotod: Kristel Kitsing

Hoone teisel korrusel asub väiksemale seltskonnale hubane ruum laste sünnipäevade ja muude ürituste tarbeks. Edaspidi on ettevõtjal soov neid ruume ka niisama mängutoana kasutada. „Mingi pileti hind määrata ja vanema vastutusel,“ mõtles Ait.

Poodi tasub sisse põigata tulevikus ka niisama, sest poepidajal on plaanis kauba valikut laiendada. „Sortiment hakkab vahetuma seinast-seina,“ lubas Ait. „Minu visioon on, et ühe katuse alt võiks saada kõiki olmekaupu.“ Peagi leiab kauplusest ka postkasti, kuhu iga klient võib oma kaubasoovid kirja panna. „Leiame soodsa lahenduse,“ märkis ta.

Igapäevaselt võib leti taga klientidega asjatamas näha ettevõtjat ennast, aga plaanis on palgata ka üks abiline.

Kauplus Aitur poepidaja pakkus avamise päeval kõigile külastajatele kooki ja kohvi. Juba esimese tunni jooksul oli riiulite vahel ringi siblimas ja oste sooritamas umbes kolmkümmend inimest.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!