Burgeriputka peremees seilab täispurjes läbi kriiside

Autor: Andres Pulver • 16. märts 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kui Ergo Telvik oma kodu juures Tallinna – Narva maantee ääres veidi enam kui kaks aastat tagasi Liiguste burgeriputka avas, ei olnud tal aimugi, mille kõigega tuleb tal silmitsi seista. Kõigest hoolimata on mees jätkuvalt optimistlik.

Liiguste burgeriputka on kahe aasta jooksul klientide poolt omaks võetud ja selle peremees Ergo Telvik on leidnud hulga tänulikke kundesid.
Autor: Andres Pulver

Maanteed mööda liikuvate autode voor on omajagu hõredamaks jäänud. „Vähem vuhiseb masinaid mööda küll kui veel mõni nädal tagasi,“ räägib Ergo Telvik. Venemaa-vastased sanktsioonid ja kallis mootorikütus on avaldanud mõju ka liiklustihedusele Eesti ühel suuremal maanteel.

2020. aasta hilistalvel töötukassa toel Liigustel burgeriputka avanud Relviku sõnul on temal võrreldes teiste analoogsete paikadega suureks eeliseks nii tõik, et putka asub praktiliselt koduhoovis, veel enam aga see, et mehel õnnestus sisuliselt viimasel hetkel elektri hind fikseerida.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!