Rakverelanna võtab kodukohviku pidamist mõnuga

Autor: Katrin Kivi • 11. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kodukohvikuks valmistudes, teadis Tammiku stuudio perenaine Rita Ukkivi, et sellega kaasneb suur möll, kuid töö käigus tabas teda veel kolm üllatust. Üks neist oli tõdemus, et toiduhinnad on lühikese ajaga hüppeliselt kasvanud.

Tammiku 7 toimekas pererahvas võtab kodukohviku pidamist mõnuga!
Autor: Katrin Kivi

„Millalgi talvel hakkas mulle silma kodukohvikute reklaam,“ meenutas Rakveres sündinud ja kasvanud joogaõpetaja Rita Ukkivi. „Esimese hooga ütles mu pere ettepaneku peale kodukohvikut pidada eitavalt – tööd ja vaeva on sellega liiga palju.“

Kuid mõte kodukohviku pidamisest ei tahtnud Ukkivi kuidagi maha jätta ja ta rääkis sellest oma kolleegidele - teistele Tammiku stuudio joogaõpetajatele-, kes temaga sarnaselt ideest vaimustusid. „Seejärel õnnestus mul ka oma perele auk pähe rääkida,“ ütles ta.

Joogaõpetajat ei ajendanud kodukohvikut ette võtma rahateenimise võimalus, ega ka soov end kohvikupidajana teostada. „Eesmärk on teha koos midagi toredat, tutvustada meie stuudio joogaõpetajaid ja inspireerida inimesi, et nad prooviksid uusi maitseid ja ehk teeksid kodus ise ka midagi põnevat,“ avas Ukkivi idee tausta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!