Kiku bussiootepaviljon sai värske ilme

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 11. oktoober 2022
Jaga lugu
Kiku bussiootepaviljon sai kena uue välimuse.
Autor: Kadrina vald

Kõigest paari nädalaga sai teoks mõte anda Kiku bussiootepaviljonile uus välimus.

Hiljuti Kadrina vallavolikogu hariduskomisjoni esimeheks valitud Meelis Stern sõitis septembrikuu lõpus naabervaldades ringi. Silma jäid paar ägedat paviljoni, millest tekkis mõte, et ka tema kodukülas on võimas bussijaam, kus sai ka ise lapsena väga palju aega veedetud. Kahjuks nägi 1980ndate lõpus - 1990ndate algul ehitatud hoone ilmetu välja.

"Koju jõudes võtsin Ahtoga (Ahto-Lembit Lehtmets, Kadrina Kultuurikoja direktor, toim) ühendust, et kas oleks võimalik kuidagi kaasata PRTKR, kellest on kujunenud omamoodi Kadrina valla kunstnik ja teha hoone lõbusamaks," räägib Kiku külas sündinud Stern, kellele soovitas Lehtmets võtta ühendust vallaga. Seda Stern ka tegi ja edasi läks kõik libedalt.

"Mõne päeva pärast oli kavand mul silme ees, millelt paistsid "kikud", mulle need meeldisid ja seinale nad said," rääkis Stern. Kõik käis kiiremini, kui ta oleks osanud arvata. Kui mõte tekkis Sternil 22. septembril, vallaga suhtles ta järgmisel päeval, siis 9. oktoobriks oli grafitikunstnik PRTKR ehk Priit Kaare, kes on kenaks maalinud terve rea bussiooteputkasid, oma töö lõpetanud.

"Olen kõigile asjaosalistele väga tänulik. Loodan, et ka teistele meeldib, nii kohalikele kui läbisõitjatele," sõnas Stern.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!