Suusahunt plaanib Tamsallu restorani ja hotelli

Autor: Andres Pulver • 27. oktoober 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Pavo Raudsepal on väärika majaga suured plaanid.
Autor: Andres Pulver

Omaaegne suusaäss Pavo Raudsepp ostis Tamsalu ühe tuntuima hoone, Kesk 1 asuva nn Mürgi maja ja mehel on sellega suured plaanid.

„Siia tulevad diivanitega boksid, ahju kõrvale lava, kus laulab Karl Madis või Mait Maltis. Ja õlu maksab 2.50. Tamsalu väärib seda, et siin on korralik ööklubi ja hotell,“ räägib Raudsepp enam kui 400 ruutmeetrise kogupinnaga hoone suurimas ruumis.

Aga tegelikult teeb ta nukrat nalja, sest Tamsallu ööklubi tegemine ei tasu ennast mingil juhul ära. Hotell on aga selles 1933. aastal kaupmees Jaan Mürgi poolt ehitatud majas Raudsepa sõnul enne ilmasõda isegi olnud.

Mingi söögikoht võiks samas olla kindlasti. Ise Raudsepp aga seda pidama ei hakka. Tema sõnul võiks ideaalis tulla noor pere ja teha oma söögikoha.

Toitlustuskohta tahaks mees oma majja tegelikult kindlasti. Endal tal selle tegemiseks energiat aga pole. „Nii et – tule, noor ja tugev mees,“ kutsub ta huvilisi. Ja lubab, et rent on vähemalt esialgu null eurot ja potid-pannid on ta valmis ise ostma.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!