Naabrist paremad Maria Mäe ja Erkki Sillamaa jäid saates iseendaks

Autor: Piret Linnamägi • 7. juuni 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Saate võit tuli Maria Mäele ja Erkki Sillamaale teisel katsel.
Autor: Karli Saul

Maikuu viimasel kolmapäeval selgitasid televaatajad välja selle aasta ehitussarja „Naabrist parem“ võitjapaari. Võitjakarika ehk oma kätega valmistatud konteinermaja omanikuks said ülekaaluka häältesumma kogunud Maria Mäe ja Erkki Sillamaa Kadrinast. Pärast väikest toibumist võidust olid nad nõus tagasi vaatama saate kulule ning pajatama üht-teist oma tegemistest.

Maria ja Erkki on kümne hooaja jooksul ainus paar, kes katsetas saatesse pääsemist kahel korral.

„Eelmine aasta, kui me saatest välja jäime olid meie tunded väga segased. Olime kurvad, veidi kurjad ja ka pettunud. Kurvad just seetõttu, et imeline võimalus enda kodu ehitada libises käest ning kurjad seetõttu, miks just meie pidime krabama vale võtme ukse avamiseks. Pettumus oli suur, kuid aja möödudes see kadus ning hakkasime rääkima uuest aastast ning uuesti kandideerimisest. Ma ei ütleks, et olime kohe kindlad, et selle teoks teeme," meenutas Maria.

Erkki lisas, et väljakutsed talle meeldivad ning kui ta nägi uut kandideerimist, siis oli koheselt mõte: "Minek. Äkki veab ja saame uue võimaluse." Läkski õnneks…

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!