Pitsakohvik Päts sulges uksed

Autor: Rahel Lepp • 2. oktoober 2023
Jaga lugu
Päts pitsakohvik on saanud ajalooks.
Autor: Rahel Lepp

Rakveres Vilde tänaval pea veerand sajandit tegutsenud kohvik võttis möödunud nädalavahetusel vastu viimased külastajad ja alates tänasest on uksed külastajatele kinni.

"Kallid kliendid, oli tore & pikk sõit! Kahjuks sulgeme oma kohviku uksed 02. oktoober! Viimane nädalavahetus oli klientidega siin Vilde tänaval väga ilus, oleme neile väga tänulikud," kirjutas pitsakohvik oma Facebooki lehel.

Kohvikut pidas Vilde Kaubandus OÜ, mis kuulub Rando Hallikule, lettidel pakutud kraam toodeti OÜs Päts, mis kuulub Heiki Hallikule.

Rando Hallikut vaatamata korduvatele katsetele kommentaariks tabada ei õnnestunud.

Pitsakohvik alustas Vilde tänava ääres kunagises Rakvere 1. keskkooli poiste tööõpetuse majas tegevust juba 1999. aastal. Esmalt kanti Halliku, seejärel Hagari pitsakohviku nime. Kui Hallikute pere Hagari pagaritööstuse maha müüs, vahetus ka taas nimi.

Hagari Pizza nime all hakati ka laienema ning pitsakohvikud tegutsesid ka Vaala keskuses ning Tartu Zeppelini keskuses, kuid väga pikka iga neil paraku ei olnud.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!