Professionaalsest peotantsijast sai lasteaiajuhataja

Autor: Rahel Lepp • 21. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Viru-Nigula lasteaedade ohjad enda kätte haaranud Kätlin Marjapuu.
Autor: Rahel Lepp

Viru-Nigula valla lasteaia kolm maja võttis paar päeva enne õppeaasta algust enda haardesse uus direktor Kätlin Marjapuu (28). Ehkki vanust on noorel naisel kaks ja pool korda vähem kui paljude teiste õppeasutuste juhtidel Eestis, räägivad uue juhataja haridus, elukogemus ja ettevõtlikkus väga suuresti tema kasuks.

Kui paljud lood inimestest algavad tänapäeval sõnaga „karjääripööre“, on Kätlini puhul lugu otse vastupidine. „Mõistsin juba gümnaasiumis käies, et tahan oma elu siduda haridusvaldkonnaga,“ meenutas Kätlin. „Soovisin alustada õpetajana, kuid teadsin, et haridussüsteem kui tervik ja selle arendamine on see, kuhu tahan välja jõuda. Just seetõttu olen tänulik, et Viru-Nigula vald mulle selle võimaluse andis, kus peale mitmeid aastaid õpetajana ennast uues ametis proovile saan panna,“ säras Kätlin.

Lõunaeestlase tee Kundasse

Kümne aasta sisse, mis noorel naisel gümnaasiumi lõpetamisest tänaseks möödas, on jäänud õpingud ja palju töötamist. Tööelu algas tegelikult juba varem. Aga kõigest lähemalt.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!