Martti Juhkami väärtustab perega veedetud aega rohkem kui kunagi varem

Autor: Roosi Hallik • 22. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Võrkpallur Martti Juhkami (35) ja tema elukaaslase Liisi elu muutus oluliselt, kui nende perre sündisid kaksikud.
Autor: Liis Punt

„Sportlased on oma töö tõttu tihti avalikkuse tähelepanu all ja neid kritiseeritakse tulemusest lähtuvalt, aga vahel on soorituse taga asju, millest avalikkus ei tea,“ rääkis üheksa aastat välismaal tipptasemel võrkpalli mänginud Martti Juhkami.

Juhkami ütles, et kui tema elukaaslane Liis poleks olnud nii toetav, siis ta tõenäoliselt täna enam võrkpalli ei mängiks. Tippsportlase ja tema elukaaslase elu muutus aga oluliselt, kui nende perre sündisid kaksikud. See oli raske aeg mõlema vanema jaoks, sest sünnitus oli enneaegne ja ühel lapsel oli südamedefekt.

"Eelmisel aastal olin pikalt oma perest eemal, sest mängisin ühe hooaja Tšehhis. Aga sellest ajast alates kui tagasi olen, üritan endast parima anda, sest tunnen, et jäin eelmisel aastal päris paljust ilma,“ lausus sel hooajal taas Eestis mängiv Juhkami.

Rakverest pärit Martti Juhkami otsustas jätkata 2023/24 hooajal karjääri võrkpalliklubis Tartu Bigbank. Juhkami väärtustab praeguses eluetapis perega veedetud aega rohkem kui kunagi varem. Tee tänasesse punkti pole olnud sugugi kerge, sest kaksikute esimesed elukuud olid pingelised ning uues rollis tuli Juhkamil pereelu ja tipptasemel sportlaskarjääri vahel tasakaal leida.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!